Otsi

kolmapäev, 2. juuni 2010

Konverents "Kõneldud ja elatud väärtused erinevates pedagoogilistes kontekstides"

Tallinna Ülikooli Kasvatusteaduste Instituudi Kasvatusteaduse osakond kutsub teid 4.-5. juunil algusega kell 10.00 (registreerimine algab kell 9.30) konverentsile "Kõneldud ja elatud väärtused erinevates pedagoogilistes kontekstides".

"Kool on osa väärtustegelikkusest, mis määrab ära meie homse päeva näo ja elu elamisväärsuse. Kas meie kõneldud väärtused saavad ka elavaks ja kuidas nad seda saavad?" öeldakse konverentsitutvustuses.

Ettekannetega esinevad Soome, Taani ja Saksamaa erinevate pedagoogiliste süsteemide esindajad ning teadlased ja tegevõpetajad Eestist, kes on viljelenud tavapärasest erinevaid pedagoogilisi lähenemisi. Esinevad Anne Liekenbock, Suvi Hanste, Elina Harjunen, Antti Paakkari, Dirk Höflich, Ole Pedersen, Katrin Uutsalu, Aivar Haller, Ivar Tröner, Maria Tilk, Sirje Klaos, Meedi Neeme, Liivi Türbsal jt. Esimese päeva pärastlõunal on praktiliste oskuste töötoad.

Konverents toimub Tallinna Ülikooli Mare hoone Tallinna saalis. Konverentsi osalustasu on 50 krooni. Toimub tõlge eesti keelde.

Soovijad saavad tunnistuse konverentsil osalemise kohta. Konverentsiks palume registreeruda elektroonilisel registreerimisvormil kuni 27. maini.

Kõik, keda huvitavad noored, kasvatus, väärtused ja kool, olete oodatud!

Kommentaare ei ole: