Otsi

kolmapäev, 5. märts 2014

Veebruarikuu Emade Hommik

„Reisimine lapsega“

Ideaalne võimalus ennast igapäeva toimetustest välja lülitada ning nautida kvaliteetaega perega on reisimine. Olgu see siis puhkusereis palmide alla, suusareis mägedes või veepargi külastus naaberriigis. Veebruarikuu Emade Hommikul keskendusimegi just sellele, mida peaks meeles pidama ja teadma, kui minna reisima pere pisematega.
Reisimisest lapsega rääkis põhjalikult Go Traveli esindaja Evelin Kõlli, kes rõhutas, et reis peab olema eelkõige puhkus, seda nii endale kui lapsele! Selleks aga tuleb teha enne reisile minekut eeltööd ja kõik korralikult läbi planeerida, et puhkuse ajal ei oleks vaja enam millegi pärast muretseda. Valida tuleks eelkõige neid sihtkohti, kus arvestatakse lastega ning on olemas kõik eelduse ideaalseks puhkuseks lastega.
Evelin rääkis nii sellest, mida tuleks veel enne reisile minekut teha, kui ka sellest, millega tuleks arvestada sihtkohta jõudes ning ka pärast koju sõitmisel. Emadel oli võimalus ka küsimusi esitada, peale pikka arutelu said kindlasti paljud hirmud ja murekohad, mis emadel olid tekkinud seoses lapsega reisile minemisel, lahendatud.
Kohal oli ka Chicco esindaja, kes tutvustas mugavalt kokkupandavat suvekäru, mis on ideaalne ka reisile kaasa võtmiseks, niiskeid salvrätikuid, päikse- ja külmakreeme ning sääsetõrjevahendeid. Oluline on kaitsta lapse silmi ereda päikse eest, seda nii suvel kui ka talvel – Chicco esindaja näitas ka mugavaid laste päikseprille, millel on UVA/UVB kaitse ja polariseeritud klaasid, lisaks sellele on prillid painduvad ja põrutuskindlad.
Tartu Kaubamaja keskuse poodide poolt olid emadele ka mitmed sooduskupongid ning testrid.



Kohtumiseni juba järgmisel Emade Hommikul, mis toimub 20. märtsil, ikka Dedi kohvikus!

Kommentaare ei ole: