Otsi

kolmapäev, 22. veebruar 2012

Üleriigiline autode joonistamise võistluse 1.-6. klassi poistele

MINU LEMMIKAUTO 2012

Tänavuse joonistusvõistluse teemaks on LUKSUSAUTOD.
Juba kaheksandat aastat kutsume poisse osalema joonistusvõistlusel, mis on pühendatud Tartu Kivilinna Gümnaasiumis õppinud andeka poisi Oliver Opmanni mälestusele.
Esimesed luksusautod meenutasid oma kardinate, vaipade ja polsterdatud istmetega luksuslikke hobutõldasid. Sajand tagasi kandis Rolls-Roys´i elegantne luksusauto nime Silver Ghost (hõbedane vaim). Tänapäeva luksusautode hulgas on Mercedes Benzi, Porsche, Lexuse, Cadillaci, Lamborghini, Lincolni või Chrysleri mudelid. Sportautode ja kabriolettide kõrval on luksuslikud limusiinid, milles on nahksisu, TV, video, CD, DVD, mp3 , kliimaseade, elektrilised aknad ja luuk , nurgadiivan. Niisugused kallid autod näevad ka väga erilised välja ja vähesed saavad endale luksusautot lubada. Kindlasti teevad aga kõrgete külaliste riigivisiidi pidulikuks ja eriliseks luksusliku auto kasutamine või renditakse limusiini pulmasõiduks. Tutvuge autoajakirjadega, autoraamatutega, otsige internetist, missugune neist luksusautodest on Teie lemmik.
Võistlusele MINU LEMMIKAUTO 2012 oodatakse 1.-6. klassi poiste kunstitöid vabalt valitud tehnikas A3 formaadis.
Töö vormistamine: töö tagumisele küljele kirjutada trükitähtedega
• ees- ja perekonnanimi;
• kool;
• klass;
• juhendaja nimi;
• kontaktandmed; telefon, e-post, kooli aadress
Tööd tuleb saata või tuua
MTÜ Hea Alguse Koolituskeskus
Veski tänav 42, Tartu 50409
Märksõna: MINU LEMMIKAUTO 2012
Tööde esitamise tähtaeg on 19. märts 2012
Töid hinnatakse kuues erinevas vanusegrupis. Parimatele auhinnad. Valitud töödest korraldatakse näitus, mida saab vaadata Vanemuise suures majas 12. aprillist mai lõpuni.
Autasustamine toimub 27. aprillil 2012 Vanemuise suures majas. Vaata ka meie kodulehekülge http://web.zone.ee/joonistusvoistlus
Lisainfo:
Elma Piirimägi
elmapiirimagi@hot.ee
tel. 5533730

Kommentaare ei ole: