Otsi

teisipäev, 23. september 2014

MEIE OMA HEA ALGUS: 20 aastat lapsekeskset haridust

2014. aasta on MTÜ Hea Algus jaoks olulise tähtsusega: täitub 20 aastat tegevuse alustamisest Eestis. Juubeliaasta olulise sündmusena toimub

30.-31. oktoobril Tartus Atlantise konverentsikeskuses
konverents MEIE OMA HEA ALGUS: 20 aastat lapsekeskset haridust.

Konverentsil tutvustame lapsekeskse õppimise/õpetamise edukaid tööviise ja materjale, et aidata kaasa õppekava tulemuslikumale rakendumisele koolis ja lasteaias. Meie eesmärgiks on aidata mõista, et õppimine/õpetamine saab olla loov, arendav ja huvitav nii õpetaja kui õppija jaoks ning õppeprotsessi edukus sõltub õpetaja professionaalsusest. Ettekannete ja töötubade kaudu toetatakse uuenenud riiklike õppekavade rakendumist koolis ja lasteaias. Samuti soovime toetada Hea Alguse võrgustiku jätkusuutlikku toimimist ning arengut.

Konverentsile oodatakse kõiki, kes on huvitatud lapsekeskse õpetuse põhimõtete rakendamisest ja levikust Eestis ning kellele on oluline Hea Alguse kogemus.

Konverentsi ajakava: 30. oktoobril kell 16-22
31. oktoobril kell 10-17
Detailsem päevakava on kättesaadav Hea Alguse kodulehel oktoobris.

Konverentsile on oodatud kuni 120 osalejat. Osalustasu on 15 eurot, koos majutusega 25 eurot. Majutus on planeeritud Hotellis Starest ja Tamme Hostelis.

Konverentsile registreerumine on alanud: info@heaalgus.ee; tel. 742 1065

Registreerudes palun saatke alljärgnev info:
osaleja nimi, asutus ja maksja andmed: asutus/isik, aadress ja kontakt e-mail, telefon ja majutussoov.
Konverentsi läbiviimist toetab Sihtasutus Innove ESF programm „Üldhariduse pedagoogide kvalifikatsiooni tõstmine 2008-2014“.



Kommentaare ei ole: